Selecteer een pagina

Op zondag 8 maart 2020 is ons reclamebord onthuld dat hangt aan de buitenzijde van het hekwerk van Veld 1. Hierdoor hopen we nog meer naamsbekendheid te krijgen. Sinds 2019 zijn we meer en meer zichtbaar, maar we kunnen uiteraard nog meer vrienden gebruiken waarmee we het verschil kunnen maken binnen de club. Zo is er de afgelopen jaren gespaard voor:
• nieuw terrasmeubilair
• een scorebord op veld 1 (begin 2020 ook voorzien van een update voor de 4 kwarten)
• een financiële bijdrage voor de tribune
• hockeyballen voor de Jongste Jeugd
• een financiële bijdrage voor de geluidsinstallatie

Deze leuke acties zijn omlijst door het geven van gezellige borrels (met bruin fruit). Al met al een leuke club om je bij aan te sluiten! Nog geen vriend; meld je aan via het formulier op de homegepage.

Terug